Geyve'ye Sağlam Kanal ve Yağmursuyu Geliyor - Son Dakika
Yerel

Geyve'ye Sağlam Kanal ve Yağmursuyu Geliyor

Geyve\'ye Sağlam Kanal ve Yağmursuyu Geliyor

Geyve’nin modern anlamda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısına kavuşması için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları başladı.

11.06.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geyve'nin modern anlamda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısına kavuşması için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları başladı. Çalışma kapsamında Geyve'de 67 kilometre kanal, ilçe merkezine de 3,3 kilometrelik yağmursuyu hattı yapılıyor.

Geyve'nin modern altyapıya kavuşturulması için başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Geyve'nin atık su ve yağmursuyu sorununu çözüme kavuşturacak çalışma kapsamında 67 kilometre kanalizasyon hattı ve ilçe merkezine 3,3 kilometre yağmursuyu hattı döşeniyor. İller Bankası tarafından 14 Milyon 700 Bin TL'ye ihalesi gerçekleştirilen çalışma SUKAP Projeleri kapsamında hayata geçiyor. Buna göre çalışmanın yüzde 50'si hibe, yüzde 50'si ise Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından karşılanıyor.

Çalışma kapsamında bugüne kadar yaklaşık 4,5 kilometre kanal ve 500 metrelik yağmursuyu hattı tamamlandı. 2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan proje ile hatlarda toplanacak atık sular Geyve'de inşası süren atık su arıtma tesisinde arıtılarak doğal ortama bırakılacak. Toplam 35 Milyon TL'lik yatırımla hayata geçen hat ve arıtma yatırımlarıyla Geyve sağlam altyapıya sahip olacak. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geyve'ye Sağlam Kanal ve Yağmursuyu Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement