Gezdikleri 7 Ülke'nin Bayrağını Başkan Sargın'a Armağan Etti - Son Dakika
Güncel

Gezdikleri 7 Ülke'nin Bayrağını Başkan Sargın'a Armağan Etti

Gezdikleri 7 Ülke\'nin Bayrağını Başkan Sargın\'a Armağan Etti

Finlandiya, Rusya, Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya da 2371 km pedal çeviren Sarıhan ailesi İznik'e döndü.

10.09.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret eden, Soner-İnci- Tibet Sarıhan ailesi kardeş şehir Spandau belediye başkanı Helmut Kleebank'ın selamı getirerek gezdikleri 7 ülkenin bayrağını başkan Sargın'a teslim etti.

Sarıhan Ailesi, bisikletle dünya turu projeleri kapsamında 2014 yılı Temmuz ayında başladıkları turlarında, 7 ülkeyi dünyanın en masum ulaşım aracı olan bisikletleri ile kat ettiler.
İznik'in Çakırca Köyünde öğretmen olan İnci Sarıhan, Soner Sarıhan ve 5 yaşındaki oğulları Tibet Çınar maceralı yolculuklarına Almanya, Berlin'in Spandau beldesinden başladılar.

İznik'in kardeş şehri olan Spandau'ya, İznik Belediye başkanı Osman Sargın'ın iyi dilek ve selamlarını götüren, Belediye başkanı tarafından kabul edilen Sarıhan ailesi, Spandau'dan Hamburg'a doğru Pedal bastı.

İznik Belediye başkanı Osman Sargın'ı ziyaret eden, bisikletlerinin arkasında 7 ülke boyunca taşıdıkları rotalarını oluşturan ülkelerin bayraklarını belediye başkanı Osman Sargın'a armağan eden Sarıhan ailesi, kardeş şehir Spandau'nun belediye başkanı Helmut Kleebank'ın selamlarını kendisine iletti.

Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da "İlçemizi temsil eden Sarıhan ailesine teşekkür ediyorum. Türkiye ve İznik'in bayrağını gittikleri her ülkede dalgalandıran ve birer turizm elçisi gibi tanıtan öğretmen kardeşlerimi cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Yaşadıkları zorluklara rağmen yılmadan bisiklet sporunu tanıtan ve özendirerek çevreye duyarlı olunması konusunda dikkat çekmeleri ise bizleri onurlandırmıştır. Bisiklet sporu üzerine yapılan ve yapılacak tüm etkinliklere destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gezdikleri 7 Ülke'nin Bayrağını Başkan Sargın'a Armağan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement