Gezelim Görelim Kulada Çekimleri Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Gezelim Görelim Kulada Çekimleri Tamamladı

Gezelim Görelim Kulada Çekimleri Tamamladı

TRT Ekranlarında 27 yıldır süren ve Nuray Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu 'Gezelim Görelim' ekibi, Kula'daki çekimlerini tamamladı.

12.10.2012 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Ekranlarında 27 yıldır süren ve Nuray Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu 'Gezelim Görelim' ekibi, Kula'daki çekimlerini tamamladı. Programın bu kez Kula'yı ekranlara taşıyacağını belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, ilçelerinin zengin turizm potansiyelinden yeterli payı alamadığını söyledi.

Meryem Ana Kültür Merkezi önünde Nuray'ın Yılmaz'ın sorularını cevaplayan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula'nın tanıtımına yönelik her tanıtım ve organizasyona destek verdiklerini belirterek, Kula'nın 'Beşi Bir Yerde Turizm' solganıyla çıktığı yolda başarılı olacağına inandığını söyledi.

Başkan Aşkın, "Kula Sizlere 'Beşi Bir Yerde Turizm' imkanı sunuyor. kent turizminde üç bin tarihi evi, inanç turizminde Yunus Emre-Tabduk Emre-Said Emre, doğa turizminde Türkiye'nin en genç yanardağları ve 137,5 hektar alanda perilerin armağanı Kuladokya, kültür turizminde el sanatları-demirciler arastası ve bakırcılar arastası, sağlık turizminde Romalılardan kalma tarih emir hamamları ile biz beşi bir yerdeyiz. Turizmin beşibirliğiyiz. Kula Turizminde dört dörtlük değil; ama koynumuzda beşi bir yerde saklıyoruz. Beşi bir yerdemizi şimdi herkese göstermek istiyoruz. Beşini birlik ettik; ve birlikten kuvvet doğar dedik. Beşi bir yerdesini koynunda taşıyan tek şehir olmanın onurunu herkesle paylaşmak istiyoruz. Zamanın durduğu ilçemize davetlisiniz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gezelim Görelim Kulada Çekimleri Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement