Gezginler Türkiye'de Gezilecek 11 Şirin İlçeyi Belirledi - Son Dakika
Ekonomi

Gezginler Türkiye'de Gezilecek 11 Şirin İlçeyi Belirledi

Gezginler Türkiye\'de Gezilecek 11 Şirin İlçeyi Belirledi

Gezi blogcuları, Türkiye’nin en büyük 11 şirin ilçesini belirledi.

06.08.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi blogcuları, Türkiye'nin en büyük 11 şirin ilçesini belirledi. Listede Bursa'nın İznik ilçesi 4. sırada yer aldı.

Türkiye'nin her yerini gezen "geziko.com" üyeleri, bloglarında gezilebilir 11 ilçeyi yazdı. Geziko blogcular, 11 en büyük şirin ilçeler arasında İznik'i 4. sırada gösterdi. İznik'in tipik bir Anadolu şehri olduğunun altını çizen gezginler, "İznik, ayrıca bir imparatorluklar şehri, çini cenneti, ultramaraton destinasyonu ve tarihi eğitim merkezi olarak göze çarpıyor. İlk konsilin kararlarının da mekanı İznik. Sakin gölü sizi istirahat ettirecek, doğasıyla ilham verecek ve önemli kararlarınızı almaya yardımcı olacak şehir" diyerek İznik'i tanıttı.

Blogcu gezginlerin intibalarına göre, mutlaka gezilip görülebilecek ilçelerin başında Bandırma geliyor. Sırasıyla Konya Ereğli, Ayvalık, İznik, Fatsa, Karadeniz Ereğli, Tatvan, Midyat, Çorlu ve Doğu Beyazıt, şanslı ilçeler arasında gösteriliyor.

Geziko üyesi gezginler, 81 ilin bulunduğu Türkiye'de, bağlı 957 ilçe arasından seçilen 11 şirin ilçenin "Yeme-içme, görecek yer ve eğlence potansiyeli açısından bu 11 ilçe Türkiye'deki birçok şehri geride bırakıyor" dedi.

"Türkiye'de gezilecek yerler arasında İznik'in ilk 4. sırada yer alması bizim için güzel bir gelişme" diyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "4 medeniyetin ayak izlerini taşıyan İznik, gerçekten Türkiye'de gezilip görülmesi gereken yerler arasında. Gezginler grubunun İznik'i işaret etmesi, ilçenin turuzim pastasından da pay alacağını işaret ediyor" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Gezginler Türkiye'de Gezilecek 11 Şirin İlçeyi Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 59: En büyük ilçe ÇORLU 1 0 Yanıtla

Advertisement