Gezi Eylemlerinin Toplumsal Düzene Etkisi" Konulu Söyleşi - Son Dakika
Yerel

Gezi Eylemlerinin Toplumsal Düzene Etkisi" Konulu Söyleşi

Gezi Eylemlerinin Toplumsal Düzene Etkisi" Konulu Söyleşi

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin ortaklığında düzenlenen, “Direnen Diriliş” başlığı altında, “Gezi Eylemlerinin Toplumsal Düzene Etkisi” konulu söyleşi, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

03.02.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehir Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin ortaklığında düzenlenen, "Direnen Diriliş" başlığı altında, "Gezi Eylemlerinin Toplumsal Düzene Etkisi" konulu söyleşi, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konferans ve açık oturuma, CHP Genel Başkan Yardımcısı Toplumbilimci Prof. Dr. Sencer Ayata, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Işık Kansu, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Bahar Gökler, SBF Öğretim Elemanı Dr. Serdar Şahinkaya ve Anayasa Mahkemesi Emekli Raportörü Ali Rıza Aydın konuşmacı olarak katıldı.

Yaşanan gezi eylemlerinin konuşulduğu söyleşide, eylemlerde gençlerin ve kadınların ön planda olduğu, bu eylemlerin, sadece bir park için olmadığı, hükümete karşı bir tepki olarak ortaya çıktığı vurgulandı. Yapılan etkinliğin ardından Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Işık Kansu, Direnen Diriliş adlı kitabını okurları için imzaladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gezi Eylemlerinin Toplumsal Düzene Etkisi' Konulu Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement