Gezi Parkı'nda Köpek Dehşeti - Son Dakika
Güncel

Gezi Parkı'nda Köpek Dehşeti

Gezi Parkı\'nda Köpek Dehşeti

Taksim Gezi Parkı’nda sahibinin dolaştırmaya getirdiği rottweiler cinsi köpek, yaşlı bir adama saldırdı.

08.07.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim Gezi Parkı'nda sahibinin dolaştırmaya getirdiği rottweiler cinsi köpek, yaşlı bir adama saldırdı. Köpeğin ısırdığı yaşlı adam hastaneye kaldırılırken, yanında bulunan eşi gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Taksim Gezi Parkı'na gelen 62 yaşındaki Ercüment Sağlamyürekli ve eşi Berrin Sağlamyürekli, rottweiler cinsi köpeği ile parkta duran bir kişinin yanına giderek Kadıköy'e nasıl gidebileceklerini sordu. Bu sırada köpek Ercüment Sağlamyürekli'ye saldırıp, karnından ısırdı. Yaralanan Sağlamyürekli için olay yerine ambulans çağrıldı. Karnından yaralanan Sağlamyürekli, ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük panik yaşayan Berrin Sağlamyürekli ise köpek sahibinin parktan ayrılmaması için olay yerine polis çağırdı. Eşi hastaneye götürülürken olay yerinde kalan Berrin Sağlamyürekli gözyaşlarına boğuldu. Sağlamyürekli, "Sadece geçiyorduk. Kadıköy'e gidecektik, otobüsü sorduk. Köpekte ağzı bağlı değil serbestti. Bağlanmamıştı, eşime saldırdı. Eşimi ısırdıktan sonra ambulansa ve polise haber verdik köpeğin sahibinin gitmesini engellemek için" dedi.

Bir görgü tanığı ise, "Arkadaşlar adres sordu. Elini kaldırınca köpek refleksle karın bölgesinden ısırdı" diye konuştu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, köpeğin sahibini ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Şikayetçi olan Berrin Sağlamyürekli de karakola gitti. Rottweiler cinsi köpek ise gözlem altına alındı.

Hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu olan Ercüment Sağlamyürekli, adres sormak için elini kaldırdığını belirterek, "O esnada köpek üzerime atladı. İki diş ısırığı var göğsümde. Şahısla konuşuyorum, hiçbir emniyet almamış. Tasması, koruması hiçbir şeyi yoktu" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gezi Parkı'nda Köpek Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement