Gezmeye Giden 2 Arkadaş Ortadan Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Gezmeye Giden 2 Arkadaş Ortadan Kayboldu

Gezmeye Giden 2 Arkadaş Ortadan Kayboldu

Adana'da aynı işyerinde çalışan 27 yaşındaki Mehmet Somuncu ile 29 yaşındaki Müslüm Saçan ortadan kayboldu.

26.02.2015 17:25  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da aynı işyerinde çalışan 27 yaşındaki Mehmet Somuncu ile 29 yaşındaki Müslüm Saçan ortadan kayboldu. Birlikte gezdikleri otomobil park halinde kilitli olarak bulunan 2 arkadaş her yerde aranıyor.

Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki bir markette çalışan Mehmet Somuncu, 23 Şubat akşamı annesi Nurgül Somuncu'ya "Arkadaşımla buluşacağım, belki gece onda kalırım. Sabah da direk markete giderim, beni merak etme" diyerek evden çıktı. Sabah 09.00'da işyerinde olması gereken Somuncu, markete gitmedi.

Oğlunun ortadan kaybolduğunu öğrenen baba Fuat Somuncu, birlikte gezmeye gittiği arkadaşı Müslüm Saçan'ın ailesine ulaşıp haber almak istedi. Müslüm Saçan'ın da aynı şekilde ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Her iki aile de Cumhuriyet Savcılığı'na ve polise başvurarak çocuklarının bulunmasını istedi. Polis ekipleri kayıp gençleri bulmak için çalışma başlattı.

AİLE İNTERNETTEN YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Baba Fuat Somuncu ile yakınları internet üzerinden sosyal paylaşım sitesine de ilan verip kayıp gençlerin bulunması için çağrı yaptı. İhbar üzerine Müslüm Saçan'ın kullandığı babasına ait 01 AAR 15 plakalı otomobilin DSİ Çamlık alanında park halinde olduğu ihbar edildi. Olay yerine giden polis ekipleri otomobilin kapılarının kilitli olduğunu ve herhangi bir zorlama olmadığını saptadı.

ŞAKALAŞIP GİTTİ

Polis kayıp olan gençleri bulmak için çalışmasını sürdürürken anne Nurgül Somuncu oğlunun fotoğrafına sıkı sıkı sarılarak gelecek sevindirici haberi bekliyor.

Gözyaşları içinde oğluna seslenen anne Nurgül Somuncu, "O gün çok neşeliydi. İzinli olduğu için Osmaniye'deki kuzenlerinin yanına gitmişti. Öğleden sonra geldi, duşunu aldı, şakalaşıp gülüştük. Akşam arkadaşı ile buluşacağını söyleyip dışarı çıktı. Geceyi de onun yanında geçireceğini söyledi. Ben de normal karşıladım. Ama bu güne kadar hiç evden ayrı kalmadı. Bu güne kadar haber vermeden bir yere gitmedi. Mutlaka bilgi verirdi. Nereye gitti, ne oldu bilmiyoruz" dedi.

'NE YAPTIYSAN KABULÜZ'

Oğlunun geri dönmesi için çağrıda bulunan Nurgül Somuncu, "Oğlum, arkadaşlarına uymuş olabilirsin. Hata yapabilirsin, gençsin bir şey demiyoruz. Ne yaptıysan kabulüz, yeter ki ses ver, haber ver. Evine dön, ne olursun. Perişan olduk" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gezmeye Giden 2 Arkadaş Ortadan Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement