Ghsim'den Stat Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ghsim'den Stat Açıklaması

Erzurum Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 3. Lig'deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un pazar akşamı 2. Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü ile yapacağı sezon açılış maçının sahanın yetişmemesi nedeniyle iptal edildiğini belirtti.

14.08.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 3. Lig'deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un pazar akşamı 2. Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü ile yapacağı sezon açılış maçının sahanın yetişmemesi nedeniyle iptal edildiğini belirtti.

Teşkesenligil, yaptığı yazılı açıklamada, Kazım Karabekir Stadı'nın alttan zemin ısıtma sistemi çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Sahanın açılış programının yetişmesi için tüm şartları seferber ettiklerini ifade eden Teşkesenligil, "Müteahhit firma ancak sahayı lig maçına yetiştireceğini belirttiği için bizim de yapabileğimiz bir şey kalmadı. Biz de Erzurum'umuzun tek profesyonel kulübü olan BB Erzurumspor'un sezon açılışının stadyumumuzda yapılmasını çok arzu ederdik, ama olmadı" dedi.

Teşkesenligil, stadın BB Erzurumspor'un Yeşil Bursa ile oynanacak lig maçına hazır olması için çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ghsim'den Stat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement