Gianluca Di Marzio: Galatasaray Leonardo'yu İstiyor - Son Dakika
Spor

Gianluca Di Marzio: Galatasaray Leonardo'yu İstiyor

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray'ın antrenör olarak İtalyan teknik adam Leonardo ile ilgilendiğini yazdı. Leonardo da Galatasaray'ın twitter hesabını takibe aldı.

16.06.2016 17:02  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futboldaki transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray için flaş bir iddiada bulundu. Di Marzio, teknik direktör arayan sarı kırmızılıların Brezilyalı Leonardo'yu istediğini ileri sürdü.

BREZİLYA'YI REDDETTİ

Ünlü gazeteci, Leonardo'nun, Galatasaray'ın yanı sıra Brezilya Futbol Federasyonu'ndan da 'Milli Takım Direktörlüğü' teklifi aldığını ancak bunu reddettiğini yazdı.

LEONARDO SICAK BAKIYOR

Gianluca Di Marzio, Brezilyalı futbol adamının sarı kırmızılı kulüpten gelen teklife olumlu yanıt verme ihtimalinin son derece yüksek olduğunu da belirtti.

DURSUN ÖZBEK'İN KARARI BEKLENİYOR

Bilindiği üzere Galatasaray'ın gündeminde, geçen sezonun son haftalarında takımı yöneten Hollandalı Jan Olde Riekerink, Fatih Terim ve Alman Thomas Schaaf bulunuyor. Başkan Dursun Özbek'in teknik direktör konusundaki kararını EURO 2016 bitimine dek açıklaması bekleniyor.

LEONARDO GALATASARAY'I TAKİBE ALDI

Brezilyalı teknik direktör Leonardo Araujo, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın hesabını takibe alınca tüm dikkatleri üzerine çekti.


LEONARDO KİMDİR?

1969 yılında Brezilya'da dünyaya gelen Leonardo Arajuo, futbolculuk yıllarında dünyanın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyordu. 1987'de Flamengo'da başlayan profesyonel kariyerinde daha sonra Sao Paulo, Valencia, Kashima Antler, Paris Saint Germain ve Milan formaları giyen Leonardo, 55 kez de Brezilya A Milli Takımı'nda görev aldı.

Leonardo, 2009-10 sezonunda Milan'a, hemen ertesi sezon da Inter'de teknik direktörlük görevlerini üstlendi.

2011-13 yılları arasında Paris Saint Germain'de sportif direktörlük yapan Brezilyalı futbol adamı, daha sonra herhangi bir kulüpte görev almadı.

Son Dakika Spor Gianluca Di Marzio: Galatasaray Leonardo'yu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement