Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Hakkında Gensoru - Son Dakika
Politika

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Hakkında Gensoru

TBMM Genel Kurulu'nda, HDP'nin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verdiği Gensoru Önergesi'nin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmelere başlandı.

25.03.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda, HDP'nin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verdiği Gensoru Önergesi'nin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmelere başlandı.

Gensoru hakkında ilk sözü önerge sahipleri adına HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan aldı.

Öte yandan, TBMM Genel Kurulu'nda HDP'nin, askerin siyasete dahil olmasının önlenmesi amacıyla verdiği araştırma önergesinin bugün görüşülmesi önerisi ile CHP'nin de Artvin'in Yusufeli ilçesinde yeni yerleşim yerinin belirsizliğinden kaynaklanan sorunlara dair önergenin gündeme alınmasına ilişkin grup önerileri ayrı ayrı görüşülerek reddedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Hakkında Gensoru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • özdiuarbakırlı: Nursel aydoğan kim . gensoru vermek kim, Türkiyenin en başarılı bakanı olarak tarımda , hayvancılıkta, entegre hayvancılık organize sanayi sistemlerinin kurulmasında, desteklemede , hibe de sağlanan destekleri görmüyor bu vekil . Özellikle doğu ve gÜneydoğuya Bugün doğu güneydoğudaki Ak PARTİNİN OT ORANININ hdp den yüksek olmasının nedeni bu yardımlardır. hdp nin başlattığı 6 ile 7 ekim olayları sonrası diyarbakırı ve bölgeyi sivil toplum ve kanaat önderleriyle sulha getiren bakanımızı hdp ye yedirmeyiz, bir sonraki seçim yine AKP yine diyarbakırlı Bakan , sizler taşeronluğa devam edin vekil hanım 1 1 Yanıtla

Advertisement