Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Eker - Son Dakika
Güncel

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Eker

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in vatandaşlar ile selamlaşması- Bakan Eker'in okunan duaya katılması - Duaya katılan insanlardan görüntüler - Camiye asılı büyük Türk bayrağından görüntü - Bakan Eker'in camiden ayrılışı ANTALYA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Antalya Eski Sanayi Sitesi'nde yıldırım düşmesi nedeniyle minaresi yıkılan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılan camide namaz kıldı.

24.04.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in vatandaşlar ile selamlaşması- Bakan Eker'in okunan duaya katılması - Duaya katılan insanlardan görüntüler - Camiye asılı büyük Türk bayrağından görüntü - Bakan Eker'in camiden ayrılışı ANTALYA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Antalya Eski Sanayi Sitesi'nde yıldırım düşmesi nedeniyle minaresi yıkılan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılan camide namaz kıldı. Eker, namaz sonrası, cami önünde yapılan duaya katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Eker
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Eker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • memleket: Merak ediyorum Mehdi Eker bakanlıktan düştükten sonra acaba hangi yüzle Diyarbakır'lıların içine girecek??? Desteklediği Hayvancılık Kooperatiflerinin durumunu ve sorunlarını bilmiyor mu??? Onun ifadesi ile; AKP döneminde yaklaşık 110 hayvancılık kooperatifi destekleme kapsamına alınmış, her kooperatif 100 aileden oluşmakta, her aile 5 kişiden; Toplam: 110x100x5 = 55 000 (Ellibeş bin) kişi demek. . . . O'na göre 55000 kişiye istihdam alanı bulunmuş. Ama hakikat-ı halde öylemi???? Asla öyle değil, zira 110 ayakta olan 4-5 tane diğerleri hepsi kapanmış, kapandıkları için de üyeler devlete borçlanmış. . . Şuan sözkonusu yaklaşık 55000 kişi borçtan dolayı Mehdi Eker'e dolayısıyle AKP'ye düşman durumda . . . . . . . . . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement