Gıda Toptancıları Derneği'nden Vali Büyük'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gıda Toptancıları Derneği'nden Vali Büyük'e Ziyaret

Gıda Toptancıları Derneği\'nden Vali Büyük\'e Ziyaret

Adana Gıda Toptancıları Derneği (AGTD) Başkanı Kazım Bozan, Yönetim Kurul Üyeleri, Hasan Özkan, Şeyhmus Kayapınar ve Kamil Ulutaş, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

09.08.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gıda Toptancıları Derneği (AGTD) Başkanı Kazım Bozan, Yönetim Kurul Üyeleri, Hasan Özkan, Şeyhmus Kayapınar ve Kamil Ulutaş, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

AGTD Başkanı Kazım Bozan derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Mustafa Büyük'e bilgi verdi.

Dört yıl önce kurulan bir dernek olduklarını söyleyen AGTD Başkanı Bozan, "Kuruluş amacımız, Adana'da faaliyet gösteren gıda toptancıları olarak, birlik beraberlik içinde ticari başarı sağlamaktır. Derneğimiz memleketimizin başarı ve kazanç elde etmesi için kurulmuştur. Gıda sektöründe faaliyet gösteren toptancı üyelerimize destek olmanın yanında, Adana'mızın gelişmesine de katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

AGTD Başkanı Bozan, 'Adana'da Deniz var mı?' ismiyle bir CD hazırladıklarını belirterek; "CD'de de belirttiğimiz gibi Adana Turizm Kenti olursa, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda da gelişecektir. Bu yöndeki düşüncelerimize katkıda bulunmak amacıyla çeşitli projeler ürettik ve daha yaşanılabilir bir Adana oluşturma yolunda arkadaşlarımızla elimizden gelen tüm gayreti göstermeye kararlıyız" diye konuştu.

Vali Büyük ise, Adana Gıda Toptancılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentlerin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda kalkınmaları yolunda sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekti.

Adana'nın gelişip kalkınması için, tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde olmaya kararlı olduklarını ifade eden Vali Büyük, "Adana'da Turizmin gelişmesi konusunda tüm projeleri destekleyeceğiz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Toptancıları Derneği'nden Vali Büyük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement