Gider, Bigalı Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Gider, Bigalı Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Kapalı Pazaryeri'nin geçen ay çatısı çökmesi nedeniyle mağduriyet yaşayan pazar esnafının sorunlarını dinledi.

13.02.2017 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Kapalı Pazaryeri'nin geçen ay çatısı çökmesi nedeniyle mağduriyet yaşayan pazar esnafının sorunlarını dinledi.

Gider, Biga'da geçen ay çatısı çöken kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Mağdur olan pazar esnafının sorunlarını dinleyen Gider, şunları söyledi:

"2017 yılında Türkiye'nin en batısında bir pazar yerinin çökmesinin engellenememiş olması bile insanı şaşırtıyor. Bu çok mümkün görünmüyor. Bir yer çökmüş ise hemen yenilenir yan tarafta tehlike varsa açılır pazara tekrar devam edilir. Hem Bigalı vatandaşlarımızın hem esnafımızın burada ciddi bir mağduriyeti söz konusu. Muhakkak belediyenin yeni hazırlattığını öne sürdüğü projeler kamuoyunda tartışılacaktır. Kamuoyunun tatmin olacağı ve rant oluşturan değil, insanlara daha kaliteli hizmet verilmesi amaçlanan bir projeyle vatandaşımızın karşısına çıkılmasını istiyoruz. Bununda takipçisi olacağız."

Ayhan Gider'e ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Sezer, belediye meclis üyeleri Bülent Erdoğan, Cahit Bakan eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gider, Bigalı Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement