Gineli Din Alimi, Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Gineli Din Alimi, Kayseri'de

Gineli Din Alimi, Kayseri\'de

GİNE Konakri Din Alimi Muhammed Tayyip, din hizmeti veren kurumlarla görüş alışverişinde bulunmak üzere Kayseri'ye geldi.

20.10.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GİNE Konakri Din Alimi Muhammed Tayyip, din hizmeti veren kurumlarla görüş alışverişinde bulunmak üzere Kayseri'ye geldi.

Gine Konakri Din Alimi Tayyip ve beraberindeki heyet, Proje İmam Hatip olan Medine İmam Hatip Ortaokulu ve Hisarcık Erkek Yatılı Kuran Kursu'nu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Heyet daha sonra İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Gine Konakri Din Alimi Muhammed Tayyip, ülkesindeki din hizmetleri hakkında bilgi verdi. İl Müftüsü Güven de, Kayseri'de din hizmetleri alanında yapılan projeler ve çalışmaları anlattı. Güven, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Konuk Alim Muhammed Tayyip, daha sonra Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek Okul Müdürü Sıddık Kaya'dan okul hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gineli Din Alimi, Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement