Giresun CHP'den Tanıtım Şöleni - Son Dakika
Yerel

Giresun CHP'den Tanıtım Şöleni

Giresun CHP\'den Tanıtım Şöleni

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtımı ve Belediye Başkan Adayı proje tanıtım programı düzenlendi.

01.03.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtımı ve Belediye Başkan Adayı proje tanıtım programı düzenlendi.

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Salonu'nda düzenlenen toplantıya partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu "Geleceğin kadrolarını sizlerin huzuruna çıkartıyoruz. Ülkemizin CHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Cumhuriyetin 30 Mart'ta sadece belediye başkanı, meclis üyeleri seçilmeyecek, ülkenin hangi rejime doğru gittiği de belirlenecektir" dedi.

Parti içerisinde kırgınlık ve dargınlık söylentilerinin asılsız olduğunu belirten CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim ise, kol kola, el ele yerel seçimlere gidileceğini kaydetti.

Giresun'a geçen beş yıl içerisinde yaptığı hizmetleri anlatan Belediye Başkanı Kerim Aksu da gelecek beş yılda da yapılacağı hizmetleri tanıttı. Başkan Aksu "Giresun'un en önemli ihtiyaçlarından biri olan konservatuar ve Sokakbaşı Meydan projesi, Keşap durağı otopark ve meydan projesi, Gedikkaya'nın turizme kazandırılması parojesi, Hacıhüseyin dolgu alanı projesi, Kumyalı balık hali projesi, kapalı balık pazarı projelerinin gelecek beş yıl içerisinde hayata geçirilecektir. Bunların maliyeti 320 milyon TL'dir. Bu projeleri Avrupa Birliği Projeleri kapsamında yapılacaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Merkez İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları tanıtıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun CHP'den Tanıtım Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement