Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve Eşi Nihal Şahin Son... - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve Eşi Nihal Şahin Son...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Jandarma Yarbay Şahin ve eşi Nihal Şahin'in cenazelerinin getirilişi -Ailenin taziyeleri kabulu -Cenaze namazı kılınması -Tören Giresun'da askeri helikopterin düşmesi Hayatını kaybeden Jandarma Yarbay Şahin ve eşi Nihal Şahin, Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

07.07.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Jandarma Yarbay Şahin ve eşi Nihal Şahin'in cenazelerinin getirilişi

-Ailenin taziyeleri kabulu

-Cenaze namazı kılınması

-Tören Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Hayatını kaybeden Jandarma Yarbay Şahin ve eşi Nihal Şahin, Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

Düşen helikopterde hayatını kaybeden Şahin çifti için Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenazeler, namazın ardından askerlerin omzunda top arabasına taşındı. Top arabasından cenaze araçlarına nakledilen cenazeler, toprağa verilmek üzere Pursaklar Altınova Mezarlığı'na götürüldü.

Cenazeye, Şahin çiftinin ailesi ve yakınları ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bazı milletvekilleri de katıldı.

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Tohumluk köyü sınırlarında "Sikorsky" tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu askeri personel ile eş ve çocuklarının da aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

Giresun\'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve Eşi Nihal Şahin Son...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve Eşi Nihal Şahin Son... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement