Giresun'da Bu Üst Geçit Korkutuyor - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Bu Üst Geçit Korkutuyor

Giresun\'da Bu Üst Geçit Korkutuyor

Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu şehir içi geçişinde bulunan ve sahilden Atatürk Meydanı’na geçişte kullanılan üst geçit vatandaşları tedirgin ediyor.

09.09.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da Karadeniz Sahil Yolu şehir içi geçişinde bulunan ve sahilden Atatürk Meydanı'na geçişte kullanılan üst geçit vatandaşları tedirgin ediyor.

Giresun'da yaşayan vatandaşlar sahilden Atatürk Meydanı'na geçerken çok endişelendiklerini, beşik gibi sallanan bir üst geçitten geçmek zorunda kaldıklarını dile getiriyor. Üst geçitteki yoğunluk arttıkça sallanma derecesinin arttığını ifade eden vatandaşlar, özellikle rüzgarlı havalarda bu sallantının daha da arttığını belirtiyor.

üst geçidi sıkça kullanan vatandaşlardan Ünal Kaplan, "Üst geçit sallanıyor,çocuklarımla geçerken endişelendim ve bana depremi hatırlattı. Korktum çökebilir diye. Büyük bir sallantı var. Yetkililerden bunun biran önce önlemini alınmasını istiyorum. Sürekli hissedilir derecede sallanıyor. Tedbir alınmasını ve güvenilir hale getirilmesini istiyorum" derken, İhsan Düşmez ise, "Bu güzergahta çok fazla geçiş noktası yok. ya çok ileriden yada buradan geçmeniz lazım. Tek yer burası. Özellikle kalabalık olduğunda çok fazla sallandığına şahit oluyoruz. Yetkililerden buranın düzeltilmesini istiyoruz. Sağlamlığıyla ilgili bilir kişi raporu var mı bilmiyorum ama tereddütlerim var. İncelenmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Bu Üst Geçit Korkutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement