41 Yaşındaki Adam, Kendisinden 24 Yaş Küçük Eski Sevgilisini Kaçırıp Taciz Etti! - Son Dakika
Yaşam

41 Yaşındaki Adam, Kendisinden 24 Yaş Küçük Eski Sevgilisini Kaçırıp Taciz Etti!

41 Yaşındaki Adam, Kendisinden 24 Yaş Küçük Eski Sevgilisini Kaçırıp Taciz Etti!

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde kendisinden 24 yaş küçük olan eski sevgilisi N.T.'yi kaçırıp aracın arka koltuğunda taciz eden 41 yaşındaki A.Ç. tutuklandı.

24.12.2015 08:58  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde, kendisinden 24 yaş küçük olan eski sevgilisi N.T.'den 2 hafta önce ayrılan 41 yaşındaki A.Ç. eski sevgilisi ile yeniden buluşmak istedi.

BULUŞMAK İSTEMEYEN GENÇ KIZI KAÇIRDI

Buluşma isteğine olumsuz yanıt veren N.T.'yi ilçenin Pazarlık mevkiinde zorla aracına bindiren A.Ç., genç kızı ilçe dışında bir yere götürdü.

ARKA KOLTUKTA TACİZ

Burada iddiaya göre, A.Ç. aracın arka koltuğunda bulunan N.T.'nin yanına oturarak taciz etmeye başladı. A.Ç.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan N.T. bu sırada kaçmayı başarırken, bir süre sonra korkudan yolda baygınlık geçirdi.

VATANDAŞLAR HABER VERDİ

N.T.'yi yolda baygın şekilde gören vatandaşlar ise durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ile hastane kaldırılan genç kızın ilk tedavisinin ardından polise verdiği ifade sonucu olay ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Ç. Espiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı Espiye Sulh Ceza Hakimliğince "kişiyi hürriyetinden alı koyma ve cinsel taciz" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 41 Yaşındaki Adam, Kendisinden 24 Yaş Küçük Eski Sevgilisini Kaçırıp Taciz Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • can: ya arkadaş 24 yaş küçük yazana kadar 17 yaşında reşit olmayan kız yazsanıza şuna. 18 2 Yanıtla
  • ...YİBO...: ADANANİN GİRESUN İLCESİ:). YİNEMİ ADANA 13 2 Yanıtla
  • 10 uncu köyün muhtarı: Ali agaoglununki torunu yasinda rezillik degilde bu kizi yasindakimi rezillik, ya ikiside rezillik yada ikiside degil burada durup dusunmek lazim arab cografyasinda bu tur iliskiler milyonlarca ve gunluk yasam tarzi ve islamiyetin arkasina siginip yapiyorlar ustelik.... 4 2 Yanıtla
  • birbilen: Tacizden rahatsız olduğuna göre Sevgili değilmış. Bir de evlense müebbet yerdi adam. 3 1 Yanıtla

Advertisement