Fındık Pazarı Modernleşiyor - Son Dakika
Yerel

Fındık Pazarı Modernleşiyor

Fındık Pazarı Modernleşiyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Fındık Pazarı mevkisinde alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirerek, bölgenin daha modern bir hale getirileceğini söyledi.

15.08.2014 15:43  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksu, yaptığı açıklamada, Fındık Pazarı bölgesinin, yüzyıllardır fındık serbest piyasasının can damarı olduğunu belirtti.

Bölgenin yeniden düzenlenerek modern bir hale kavuşması için proje hazırlığı yaptıklarını kaydeden Aksu, "Nihayet projemiz tamamlandı. Çalışmalara da başladık. Öncelikle bölgedeki elektrik nakil hatlarının yerin altına alınması için ilgili elektrik firması ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Ardından doğalgaz çalışmalarını tamamlayacağız. Daha sonra da belediye ekipleri olarak alt ve üst yapı çalışmalarına başlayacağız" dedi.

FINDIK PAZARINI BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ

Çalışmaların tamamlanmasıyla Fındık Pazarı bölgesinin Giresun'un en canlı ve işlek bölgelerinden birisi olacağını aktaran Aksu şöyle konuştu:

"Fındık pazarını bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu bizim geçmiş dönemlerden planladığımız işlerden bir tanesidir. Burada yoğun bir esnaf ve insan trafiği var. Cemal Gürsel ve Fatih Caddesi'nin ortasında bir mevkii. Orada bazı alanların sadece park olarak kullanıldığını görüyoruz. Buralar otopark değil. Yayaların daha rahat yürümesi için kaldırımları genişleteceğiz. Fındık pazarına ağaçlar dikerek yeşillendireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fındık Pazarı Modernleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement