Giresun'da Fırtınanın İzleri Silinmeye Çalışılıyor - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Fırtınanın İzleri Silinmeye Çalışılıyor

Giresun'da dün fırtına sonucu oluşan dev dalgaların Karadeniz Sahil Yolunda ve Giresun kıyılarında oluşturduğu hasarın onarımı için çalışma başlatıldı.

25.09.2014 12:44  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da dün fırtına sonucu oluşan dev dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda ve Giresun kıyılarında oluşturduğu hasarları ortadan kaldırılması için Belediye İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çözüm ve Koordinasyon Birimi ekipleri çalışmalara başladı.

Dev dalgaların hasar verdiği, Askerlik Şubesi, Öğrenci Yurdu, İtfaiye Binası, Vergi Dairesi ve Emniyet Müdürlüğü önünde oluşan toprak birikintileri, taşlar, oluşan moloz kütlesi, sökülen kaldırım taşları, demir korkuluklar ve ağaçlar kaldırılıyor ve temizleniyor.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, vatandaşların olumsuz şartlardan en az şekilde etkilenmesi, araç ve yaya ulaşımının sağlıklı bir şekilde yapılması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Karadeniz Sahil Yolu'nun ve dolgu alanlarının son yıllarda büyük hasarlara maruz kaldığını dikkat çeken Belediye Başkanı Kerim Aksu “Yaşanan felaket denizden kaynaklıdır. Karayolları mutlaka yeniden fizibilite çalışması yapmalıdır. Dolgu alanları iyileştirilmelidir. Çünkü karayollarından, dolgu alanlarından kaynaklı sıkıntı yaşanmaktadır. Karadeniz sahilinde bulunan bu yolun Karadeniz koşullarına göre yapıldığını düşünmüyorum. Karadeniz Sahil Yolu yukarılardan, iç kesimlerden gelen sulara set görevi yaparken, deniz de verdiği dolgu alanlarını geri almak istemektedir” dedi. 

AHMET BİLGE

GİRESUN

Giresun\'da Fırtınanın İzleri Silinmeye Çalışılıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Fırtınanın İzleri Silinmeye Çalışılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement