Giresun'da Gaziler ve Şehit Aileleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Gaziler ve Şehit Aileleri Bir Araya Geldi

Giresun İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen etkinlik ile şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

05.12.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen etkinlik ile şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Tirebolu ilçesindeki bir restoranda düzenlenen kahvaltıya, Espiye, Doğankent, Yağlıdere, Görele, Çanakçı, Eynesil ve Güce ilçelerinde yaşayan gazi ve şehit yakınları katıldı.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali İhsan Ersoy, burada yaptığı konuşmada, bir süre önce il merkezinde yaptıkları etkinliği Tirebolu'da devam ettirdiklerini söyledi.

Etkinlikte gazi ve şehit yakınlarıyla beraber olduklarını ifade eden Ersoy, şunları kaydetti:

"İnşallah ilerleyen zamanlarda farklı organizasyonlarla birlikte olacağız. Sizler de katılırsanız bizleri mutlu edersiniz. Çünkü biz jandarma olarak şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, hiçbir zaman da unutturmayacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum."

Kahvaltıya Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Tirebolu Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Karlıova, Tirebolu Müftüsü Bedir Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun'da Gaziler ve Şehit Aileleri Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement