Giresun'da Yerel Medyanın Sorunları Tartışıldı - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Yerel Medyanın Sorunları Tartışıldı

Giresun\'da Yerel Medyanın Sorunları Tartışıldı

Basın İlan Kurumu ve Giresun Üniversitesi işbirliğiyle Medya ve İletişiminde Tecrübe Paylaşım Günleri düzenlendi.

17.04.2014 13:13  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın İlan Kurumu (BİK) ve Giresun Üniversitesi işbirliğiyle Medya ve İletişiminde Tecrübe Paylaşım Günleri düzenlendi.

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi'nde yapılan seminere Trabzon, Giresun ve Ordu'dan basın mensupları katıldı. Seminerde konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar, şunları söyledi: "İletişim ve medya her akademisyenin bir ölçüde haberdarlık mecburiyeti taşımaktadır. Bundan dolayı insanları olaylarla, gelişmelerle buluşturan bir alandır. Yerel medyanın da bu buluşmada hızlı ve sağlıklı olması son derece kritik bir ölçüdür. Medya yerelleştikçe küresel iletişim derinleşir. Yerel medya gelişme gösterdikçe nitelikli iş gücü ihtiyacı artmaktadır."

Bütün gelişmelerin iletişim için olduğunu ifade eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Altay da, şöyle konuştu: "Daha önce İstanbul'da kendi tesislerimizde düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin artık Anadolu'ya taşınması vakti geldiğini düşündük ve il il dolaşıp bu eğitim seminerlerini gerçekleştireceğiz. Bugün burada beşincisini düzenliyoruz. Birbirinden kıymetli iletişimcilerimiz tecrübelerini yerel medya ve öğrencilerimizle paylaşacaktır."

Giresun Valisi Hasan Karahan, medyada dil kullanımının önemine dikkat çekerken, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya da basın mensupları için yapılan yenilikler hakkında bilgi verdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Yerel Medyanın Sorunları Tartışıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement