Giresun En İyilerini Seçiyor - Son Dakika
Yerel

Giresun En İyilerini Seçiyor

Giresun En İyilerini Seçiyor

Giresun’da faaliyet gösteren 3D Ajans’ın öncülüğünde düzenlenecek olan ‘En iyi sensin’ projesi hayata geçiyor.

11.02.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da faaliyet gösteren 3D Ajans'ın öncülüğünde düzenlenecek olan 'En iyi sensin' projesi hayata geçiyor.

Projenin öncülüğünü yapacak olan 3D Ajans Yönetim Kurulu Bakanı Mustafa Konar, yapacakları anket çalışması sonucunda Giresun'da yılın en iyilerinin belirleneceğini söyledi.

Proje hakkında bilgi veren Konar, " 'En iyi Sensin' geçtiğimiz yıl içerisinde müşterilerini veya sevenlerini en fazla mutlu yada memnun eden firma veya şahısların anket ile belirlenip yılın en iyisi olabilmesi anketini kapsamaktadır. Örneğin Giresun'da 2015 Yılı içerisinde bir sürücü kursu müşterilerine en iyi hizmeti vermiştir. Bunu da anketimize katılarak diğer sürücü kursları arasında en fazla oyu alarak aldığı ödülle tescillemiş olacaktır. Kategorilerimizin içerisinde Sürücü Kursu olacağı gibi anketlerimiz içerisinde Yılın Eğitimcisi, Yılın Belediye Başkanı, Yılın Siyaset Adamı, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu, Yılın Eczanesi, Avukatı, İş Adamı, İnşaat Firması, Yılın Esnafı gibi birçok kategoride anketler düzenlenecektir" dedi.

"Kategorilerimizde bulunan anketlere Giresun içinde o kategoriye uygun firmaları yerleştireceğiz" diyen Konar, "Örneğin Giresun'un En İyi Avukatı. Bu kategori içerisine Giresun'daki tüm avukatları oylamaya dahil edeceğiz. Anketler açıldığında oylamaya sunulmadan önce ilk 10 gün içerisinde isteyen anketten çıkabilir. Bizim eklemeyi unuttuğumuz yada farkında olmadan eklemediğimiz firma varsa yapacağımız duyurudan sonra 10 gün içinde kendi firmasını bizlere ulaşarak eklettirebilir" diye konuştu.

Anket çalışmasının sonucunu ise Giresun'da yapacakları ödül gecesiyle duyuracaklarını ve yılın en iyilerine ödüller verileceğini belirten Konar, isteyenlerin projeyle ilgili detaylı bilgileri 'www.eniyisensin.net' adresinden öğrenebileceklerini sözlerine ekledi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun En İyilerini Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement