Giresun İl Özel İdaresi'nin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Giresun İl Özel İdaresi'nin Çalışmaları

Giresun İl Özel İdaresi\'nin Çalışmaları

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, il genelinde köylerde gerçekleştirilecek projelerle buralarda yol ve içme suyu sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulacağını söyledi.

06.08.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, il genelinde köylerde gerçekleştirilecek projelerle buralarda yol ve içme suyu sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Gürel, yaptığı açıklamada, il özel idaresi olarak yaz döneminde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsata dönüştürdüklerini ve 2014 projelerini hızla uygulamaya koyduklarını belirtti.

Giresun il genelinde özel idarenin yol ve içme suyu çalışmaları gerçekleştirdiğini vurgulayan Gürel, "Yaz dönemi yağışsız geçiyor. Bunu fırsata dönüştürerek planlarımız doğrultusunda projelerimizi hızla uygulamaya koyduk. İl genelinde bir çok köyde yol ve içme suyu projelerimiz uygulanıyor. Adeta köylerimiz şantiye görünümüne büründü. Bu yıl hedefimiz köylerimizin yol ve içme suyu sorunlarının büyük kısmını çözüme kavuşturmak" dedi.

Mürşit Gürel, il özel idaresi olarak yaylaların turizm altyapı eksikliklerinin giderilmesi için de projelerin devam ettiğini aktararak şöyle devam etti:

"Giresun-Erimez-Kulakkaya yayla yolumuzda asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Yine önemli yaylalarımızdan Kümbet'in, Uzundere- Şebinkarahisar yolunun asfalt çalışmaları tamamlanmak üzere. İl özel idaresi olarak turizm merkezi olan yaylalarımızın merkezlerinde yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştireceğiz. Batlama kara yolumuzu turizm yolu ağına aldırdık. Buraya yönelik projelerimiz olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz."

Giresun'un köylerinde sıcaklıklar nedeniyle içme suyu problemlerinin yaşanmaması için il özel idaresi olarak gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Gürel, sıkıntı olan bölgelere tankerle içme suyu taşındığını sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun İl Özel İdaresi'nin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement