Giresun MHP Belediye Başkan Adayı Erzurum'dan '41 Kere Maşallah'lık Projeler - Son Dakika
Yerel

Giresun MHP Belediye Başkan Adayı Erzurum'dan '41 Kere Maşallah'lık Projeler

Giresun MHP Belediye Başkan Adayı Erzurum\'dan \'41 Kere Maşallah\'lık Projeler

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projelerini tanıttı.

05.03.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projelerini tanıttı.

Giresun'un gelecek beş yılda yapacağı projelere çehresini değiştireceğini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, en önemli acil projelerinin arasında katı atık geri dönüşüm projesi olduğunu söyledi.

Erzurum "Biz İlimizin çöp sorununu çözerken bir yeri kirletip diğer yeri çöpten kurtarmayacağız. Biz sadece çöp sorununu çözmeyecek aynı zamanda çöpü istihdam olarak değerlendireceğiz. Bizim yapacağımız katı atık bertaraf tesisi değil, katı atık geri dönüşüm projesidir. Bizim bu projemizle ilimizin bütün ilçelerinin çöp sorunu çözülecektir. Aynı zamanda belediyemizin üzerinde yüksek miktarda çöp faturası olmayacaktır. Çöpten gelir elde edilecektir. Organik atıklardan biogaz elde edilecektir. Dolayısıyla bu proje bir çöp fabrikası olacağından istihdam da sağlayacaktır. Kentimize karşı işlenen bir suç olan çöp dağının bulunduğu arazi ise sosyal donatı alanları haline getirilecektir" dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Erzurum diğer alanlardaki projelerini ise şöyle sıraladı;

"Başkan seçilmemiz halinde 41 kere maşallahtan yola çıkarak 41 proje hazırladık. Ancak bunlardan en önemlileri; Debboy mevkiine belediye kültür sanat ve donatı alanları, Keşap durağı mevkiine durak ve donatı alanları, Sokakbaşı'na kültür merkezi, dolgu alanlarına sosyal alanlar, Kazancı Yokuşu eski otantik yapısına kavuşturularak bakır hediyelik üretim ve pazarlama alanları gibi sıralayabiliriz." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun MHP Belediye Başkan Adayı Erzurum'dan '41 Kere Maşallah'lık Projeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement