Giresun Milletvekili Geldi, Görele'de - Son Dakika
Yerel

Giresun Milletvekili Geldi, Görele'de

Giresun Milletvekili Geldi, Görele\'de

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, yerel seçimler çalışmaları nedeniyle Görele’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

04.03.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, yerel seçimler çalışmaları nedeniyle Görele'de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Geldi, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yeni imajıyla yürümesi, daha güçlü bir hale gelmesi için 30 Mart yerel seçimlerinin büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Hiçbir mevki ve makamın kalıcı olmadığını hatırlatan Geldi, "Millete hizmet edebilmek, mazide hoş bir seda bırakabilmek, bulunduğu sürece makamların hakkını verebilmek, milletin gerçekten gönlünde iyi bir yer tutabilmek iyi bir yönetim anlayışından geçer. Bu anlamda Görele'nin kanaatleri alındı. Görele'yi daha iyi geleceğe taşıyacağını ve ilçeye hizmetkar olacağını bildiğimiz arkadaşımız Tolga Erener'i aday gösterdik" dedi.

Görele'yi çok güzel yerlere hep birlikte ulaştıracaklarını ifade eden Geldi, şunları kaydetti:

"AK Parti Görele Belediye Başkan adayımız Tolga Erener, teşkilattaki görev anlayışı şuuruyla bu millete, ilçeye çok iyi hizmet edeceğine inanıyoruz. Kendisindeki görev anlayışını bildiğimiz için sonuna kadar destekçisiyiz. Sonuçta Başbakanımız da takdir etti. Görele'nin iradesinin de oyunu Erener'den yana kullanacağına inanıyoruz. Ben yerel seçimlerin ilimiz ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Geldi'ye ziyaretinde AK Parti Görele Belediye Başkan adayı Tolga Erener, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri eşlik etti. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Milletvekili Geldi, Görele'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement