Giresun Salon Yeri Arıyor - Son Dakika
Spor

Giresun Salon Yeri Arıyor

Giresun Salon Yeri Arıyor

Giresun’a yeni spor salonu yapımı için arsa arayışı başladı.

25.08.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'a yeni spor salonu yapımı için arsa arayışı başladı. Göreve yeni başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Şube Müdürü Halil Demirel, Yeşilgiresun Belediyespor Basın Sözcüsü Şükrü Gocuk, Menajer Ertan Yılmaz Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor'un 1971 yılında Türkiye 1. Ligi'ne yükseldiğini, o tarihten sonra spor alanında alınan en büyük başarının Yeşilgiresun Belediyespor'un şampiyonluğu olduğunu hatırlatarak, "Benim de en büyük arzum yeni bir spor salonu yapılması. Uygun arsa bulmak zorundayız. Bazı kamu arazilerini incelemek gerekiyor. Bu konuda gereken bakanlık tahsisi sağlandığında, imar yönünden biz gerekeni yaparız. Sonuçta bu şehrin takımının, bu şehrin insanlarının özlemini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

"BASKETBOL FEDERASYONU BİR YIL SÜRE TANIDI"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, bir yıl içinde yeni bir spor salonu yapmak gerektiğini, bunun için çalıştıklarını ifade etti.

Yeşilgiresun Belediyespor Basın Sözcüsü Şükrü Gocuk, bu yıl Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynayacaklarını, federasyonun mevcut salon için bir yıl süre tanıdığını kaydetti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, bazı kamu arazilerinin incelenmesi ve ilgili bakanlıklarla görüşme yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bulut'a krokiler verdi. Başkan Aksu, Giresun'a yapılacak her yatırımda belediyenin her türlü kolaylığı sağladığını sözlerine ekledi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresun Salon Yeri Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement