Giresun Şehit Polis Memuru Osman Bodur Eynesil'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Giresun Şehit Polis Memuru Osman Bodur Eynesil'de Toprağa Verildi

Giresun Şehit Polis Memuru Osman Bodur Eynesil\'de Toprağa Verildi

Şehit polis memuru Osman Bodur Eynesil'de toprağa verildiVAN'ın Hacıbekir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan iki polisten biri olan Osman Bodur, Giresun'un Eynesil ilçesinde toprağa verildi.

31.05.2016 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis memuru Osman Bodur Eynesil'de toprağa verildi

VAN'ın Hacıbekir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan iki polisten biri olan Osman Bodur, Giresun'un Eynesil ilçesinde toprağa verildi.

Dün gece Van'dan uçakla Trabzon'a, buradan da Giresun'un Görele İlçesi'ne götürülen Osman Bodur'un cenazesi hastane morgundan alınarak Eynesil Merkez Eski Camii'ne getirildi. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, Doğru'nun eşi Fadime, çocukları Ali Furkan, Ömer Faruk, Emine Bera Bodur, yakınları ile vatandaşlar katıldı. Şehit Polis Memuru Osman Bodur'un eşi, çocukları ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü, tabutun üzerine konulan mermi de dikkat çekti.

47 yaşındaki Osman Bodur'un cenazesi kılınan namazın ardından ilçeye bağlı İshaklı Köyü'nde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresun Şehit Polis Memuru Osman Bodur Eynesil'de Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement