Giresun'un Görele İlçesinde Her Yıl Düzenlenen Festivaller Şehitlere Saygı İçin İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Giresun'un Görele İlçesinde Her Yıl Düzenlenen Festivaller Şehitlere Saygı İçin İptal Edildi

Türkiye genelinde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden asker ve polisler için Giresun’un Görele ilçesinde her yıl düzenlenen yayla festivalleri bu sene yapılmayacağı açıklandı.

21.06.2016 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden asker ve polisler için Giresun'un Görele ilçesinde her yıl düzenlenen yayla festivalleri bu sene yapılmayacağı açıklandı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "Türkiye'nin her yerinde şehitlerimiz var böyle bir ortamda festival yapılmasını meclis kararıyla uygun bulmadık" dedi.

Açıklamasının devamında Erener, " Görele ilçemizde her yıl gerçekleştirdiğimiz Sisdağı Erkeksu, Esenli Köyü Kurtbeli festivallerimizi ülkemizin çeşitli bölgeleri ile ilimize gelen asker ve polis şehitlerimiz anısına iptal ettik. Giresun olarak toplam 5 tane şehidimiz var. Türkiye'nin her yerinde şehitlerimiz var. Böyle bir ortamda festival yapılmasını ilçemizin sorumluluğunda olan kısmını meclis kararıyla uygun bulmadık ve iptal kararı aldık. Bir diğer festivali ise ilçe Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan başkanlığında bu festivali yapan arkadaşlarla bir araya gelerek iptal kararı aldık. Umarım ülkemiz ve ilimiz böyle acılar bir daha yaşamaz" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'un Görele İlçesinde Her Yıl Düzenlenen Festivaller Şehitlere Saygı İçin İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement