Giresun ve Rize'de Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi Mi? - Son Dakika
Güncel

Giresun ve Rize'de Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi Mi?

Giresun ve Rize\'de Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi Mi?

Kar yağışı sonrasındaki soğuk havanın etkisiyle oluşan buzlanma nedeniyle Giresun ve Rize'nin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi.

16.12.2016 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun ve Rize İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınan bilgiye göre, don ve buzlanma nedeniyle Giresun'un Çanakçı ilçesindeki tüm okullarda yarın eğitim yapılmayacak.

Doğankent'te ise Süttaşı İlkokulu ve Ortaokulu, Çatak Köyü İlkokulu ve Ortaokulu ile ilçedeki okullara taşımayla gelen öğrenciler için eğitime ara verilmesi kararı alındı.

Rize'de ise Çamlıhemşin ilçesinde okullardaki öğrencilerin tamamına yakını taşımalı olması ve aşırı buzlanma oluşması nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giresun ve Rize'de Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edildi
    10:55 İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edildi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti. Olay sonucunda şahıs yaralanırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede 2 mermi kovanı bulundu ve bir araçta küçük çapta hasar meydana geldiği tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti
    10:55 Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve Zirve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan down sendromlu öğrencileri ziyaret etti. Jandarma köpekleri Zümrüt ve Türlü, çocuklara gösteri sundu ve öğrenciler el baskısı yaparak oyunlar oynadı.

  • Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı
    10:54 Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

    Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda motosiklet refüjdeki kaldırım taşına çarparak devrildi. Yardıma ilk olarak olayı gören bir vatandaş yetişti. Kaskı sayesinde başından yaralanmayan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili: İmitasyon ürün kullanmak ve haram konuları sigortalatmak caiz değildir
    10:51 Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili: İmitasyon ürün kullanmak ve haram konuları sigortalatmak caiz değildir

    Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Dr. Fatih Aydın, imitasyon ürünleri kullanmanın caiz olmadığını ve haram konuları sigortalatmanın da caiz olmadığını açıkladı. Aydın, imitasyon ürünlerin kul hakkına girdiğini ve kamu hakkı olduğunu belirtti. Tarım sigortasıyla ilgili olarak ise Aydın, konusu haram olmayan her türlü sigortanın caiz olduğunu ancak haram konuların sigortalanmasının caiz olmadığını ifade etti.

  • Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday
    10:51 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin Döğüşbelen Mahallesi'nde muhtarlık yarışında, aday Ümran Kabaağaç ve aza adayları köyün üretici kadınlarından oluşuyor. Adaylar, köylerine 20 yıl önce verilmiş kooperatif hakkının aktif hale getirilmesini istiyor ve kadınların gücünün her alanda gösterilmesini amaçlıyor.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Tacirleri Çekiciyle Hap Taşıdı
    10:51 Tekirdağ'da Uyuşturucu Tacirleri Çekiciyle Hap Taşıdı

    Tekirdağ'da polisin dikkati sayesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Uyuşturucu hap yüklü otomobil çekiciyle taşınırken durdurulan araçta yapılan aramada binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement