Giresunluların Futbol Turnuvası Finali Burak Can İçin Oynandı - Son Dakika
Güncel

Giresunluların Futbol Turnuvası Finali Burak Can İçin Oynandı

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından organize edilen futbol turnuvasının finali Okmeydanı’nda uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Burak Can Karamanoğlu adıyla oynandı.

16.03.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından organize edilen futbol turnuvasının finali Okmeydanı'nda uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Burak Can Karamanoğlu adıyla oynandı.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Osmanağa Dernekler arası futbol turnuvasının finali Okmeydanı'nda uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Burak Can Karamanoğlu adıyla oynandı. Rakiplerini geride bırakarak final oynayama hak kazanan Çanakçı Kuzca ile Şebin Karahisar Gençlik Kolları futbol takımları sahaya "Burak Canlar ölmesin" pankartı ile çıktı. İki takımın oyuncuları maç öncesinde orta sahanın ortasında Burak Can için saygı duruşunda bulundu.

İstanbul'da yaşayan Giresunlu vatandaşların oyun ilgi gösterdiği maçta, her iki takım oyuncuları finali dostluk havası içinde oynadı. Şebin Karahisar Gençlik Kolları, oldukça üstün oynadığı maçta müsabakanın ilk yarısını 3-0 önde kapattı. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan ve maçı 3-2'ye getirmeyi başaran Çanakçı Kuzca'nın gardı erken düştü. 4 gol daha yiyen Kuzca 2 gol daha atmayı başardı ancak sahadan 7-4 yenik ayrıldı. Mücadeleyi baştan sonra üstün götüren Şebin Karahisar Gençlik Kolları, maçı kazanarak kupaya uzanan takım oldu. Maçın ardından her iki takımın oyuncuları centilmence birbirlerini tebrik etti.

Burak Can adına düzenlenen finalde kupayı şampiyon takıma AK Parti Eyüp Belediye Başkan adayı Remzi Aydın verdi. Kupayı alan futbolcular sevincini saha içinde taraftarları ile birlikte doyasıya yaşadı.

AK Parti Eyüp İlçe Belediye Başkan adayı Remzi Aydın, çok güzel bir etkinlik oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyileri de olacak. Bu tür etkinliklerle İstanbul'da yaşayan Giresunlu hemşehrilerimizin Giresun kültürünü İstanbul'a taşıma noktasında bir vasıtadır. Kültür spor sanat etkinlikleri güzel etkinliklerdir. Soğuk bir hava olmasına rağmen güzel bir etkinlik oldu. Ülke olarak bu tür etkinliklere ihtiyaç duyduğumuz bir zamandan geçiyoruz. Emeği hecen herkese teşekkür ederim dedi.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan, "2,5 aydır devam eden turnuvanın bugün finalindeyiz. Tabii bu finali 2 gün önce menfur bir saldırıda yaşamını yitiren kardeşimiz ve aynı zamanda hemşehrimiz Burak Can Karamanoğlu kardeşimize ithaf ettik. Turnuvamızın final ismini de Burak Can olarak değiştirdik. Çünkü Burak mazlumen şehit olmuş bir kardeşimizdir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresunluların Futbol Turnuvası Finali Burak Can İçin Oynandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement