Giresunspor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'a Moral Yemeği

Giresunspor\'a Moral Yemeği

Yağlıdereli iş adamları Abdullah Durdu ve Aydın Çayan tarafından Giresunspor'a moral yemeği düzenlendi.

05.03.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağlıdereli iş adamları Abdullah Durdu ve Aydın Çayan tarafından Giresunspor'a moral yemeği düzenlendi.

Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, Espiye'de bir restoranda verilen yemekte yaptığı konuşmada, Yağlıdere olarak Giresunspor ile gurur duyduklarını söyledi.

Aydoğan, "İlçemizde çok sayıda hemşehrimiz Giresunspor maçını takip ediyor. Giresunspor ilimizin takımı olduğu için ayrı bir anlam taşıyor. Yağlıdere'mize kazandırılan futbol sahasının açılışını bile Giresunspor ile yapmıştık. Şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik beraberliktir. Giresunspor'un kazandığı başarılar hem ilimizde hem de ilçelerimizde yüzleri güldürüyor. Giresunspor'un başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Giresunspor'u daha iyi yerlerde görmek nasip olur. Bu yemeğin düzenlenmesinde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Giresunspor yöneticileri tarafından takım için yemek düzenleyen Aydın Çayan ve Abdullah Durdu'ya Giresunspor forması hediye edildi.

Yemeğe, Kaymakam Aydoğan ile Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Emniyet Amiri Turgay Cengiz, kurum amirleri, Giresunspor yöneticileri ile futbolcular katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'a Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement