Giresunspor'da, Antayaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da, Antayaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

14.04.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde futbolcular, düz koşunun ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Giresunspor'un kalecisi Eser Altın, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta oynadıkları Adanaspor maçında kazanmayı çok istemelerine rağmen bunu başaramayarak, sahadan bir puanla ayrıldıklarını anımsattı.

Hafta sonu oynayacakları Antalyaspor maçını kazanarak, ligde çıkışa geçmek istediklerini vurgulayan Eser Altın, "Adanaspor maçı bizim için önemli bir maçtı. Alt tarafla bağlarımızın kopacağı bir maçtı. Yendiğimiz takdirde ilk 6 hedefleri içerisinde olacağımız bir maçtı. Ama olmadı. Golsüz berabere kaldık. Bundan sonra tekrar önümüzdeki maçlara bakacağız. Giresunspor'un en iyi yerde sezonu tamamlaması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Amacımız, hedefimiz de bu. Özellikle Antalyaspor maçı ile galip gelerek galibiyet hasretimizi dindirmek istiyoruz" dedi.

Giresunspor Kaptanı Ergün Çakır ise ligde kalan 7 maçı da kazanarak, play-off oynamak istediklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"Öncelikle, yakaladığımız performansımızdaki düşüşün farkındayız. Kalan 7 maçımızda eksik yönlerimizi gidererek, performansımızı üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Önümüzde çok zor bir Antalyaspor maçı var. Hedefimizde, puan ya da puanlar var. Bunu başaracağımıza inanıyoruz"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da, Antayaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement