Giresunspor'da Futbolcular ve Teknik Heyete Para Cezası - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Futbolcular ve Teknik Heyete Para Cezası

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kötü gidişat nedeniyle futbolcular ve teknik heyete altışar bin lira para cezası kesildiğini bildirdi.

06.12.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kötü gidişat nedeniyle futbolcular ve teknik heyete altışar bin lira para cezası kesildiğini bildirdi.

Bozbağ, Giresunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, puan durumundan hiç memnun olmadığını söyledi.

Geçmişte yaptığı basın toplantılarında futbolcularla ilgili bazı şeyler dile getirdiğini anımsatan Bozbağ, "6-7 tane oyuncuyla ilgili hal ve hareketlerinin hoşuma gitmediğini söyledim. Bu, futbolcuların kulüp içerisindeki davranışlarıyla ilgili değil, bu şehri sahip çıkmalarıyla ilgili. Hangi formayı terletiyorlar, hangi kulüpte oynuyorlar bazıları bunun farkında değil." dedi.

Takımın gidişatıyla ilgili tedbirlerin çok ivedilikle ve kulüp tüzüğünün, futbol ahlakının verdiği terbiyeyle alınacağını dile getiren Bozbağ, formayı terletmenin alınan paranın, gelinen camianın hakkını vermek demek olduğunu kaydetti.

Bazı futbolcuların bunu "7 gün idmana çıkayım, maçımı da oynayayım, o maçtan sonra hangi skorla olursa olsun zaten paramız ödeniyor, işimize bakayım." şeklinde algıladığına işaret eden Bozbağ, şöyle devam etti:

"Biz buralara kolay gelmedik, birlik ve beraberlik içerisinde geldik. Camiama yüreğini vermeyen adama bundan sonra bir şey vermem. Koşmayan adam, mücadele etmeyen adam, mağlubiyeti erken kabul etmiştir. Koşacaksın, mücadele edeceksin isteyeceksin, ondan sonra yenersin, yenilirsin, onun da bir takdiri var, biz de ona razı oluruz."

Bozbağ, futbolun, başkanlığın ve idareciliğin kendisine verdiği terbiye içerisinde, aralık ayının sonunu bekleyip ne gerekiyorsa onu yapacağını belirterek, "Tüm ekibe altışar bin lira para cezası kesilmiştir. Teknik ekip, futbolcular diye ayırmayalım, para cezası tüm ekibe kesilmiştir. Bunun dışında yapılacak önlemlerin hepsi Giresunspor'un çıkarları ne gerektiriyorsa o şekilde cereyan edecektir." ifadelerini kullandı.

Çok iyi oynadıkları maçlar da dahil şansızlık yaşadıkları bir sezon geçirdiklerini aktaran Bozbağ, takımı sağ salim limana ulaştırıp, hedefe doğru yürümeye devam etmeleri gerektiğine işaret etti.

Bozbağ, maçlarda yaşanan hakem hatalarına da değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hiçbir şeyin bahanesine sığınmak istemiyorum ama Sivasspor maçında yediğimiz ikinci gol bariz ofsayt. Yeni Malatyaspor maçında verilmeyen penaltı, Göztepe maçında daha 43. dakikada doğranmamız, maçın ikinci yarısına kırmızı kartla başlamamız... Ancak bunlar Sivasspor maçındaki isteksiz oyunun cevabı değil."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Futbolcular ve Teknik Heyete Para Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.


Advertisement