Giresunspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

Kulüp asbaşkanı Özkul: "İnancımız tam. Taraftarlarımızın desteğiyle Osmanlıspor maçını çok iyi bir sonuçla bitirip, çıkışa geçmeyi hedefliyoruz"

17.10.2014 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Giresun Atatürk Stadı'nda, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman, çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmana sakatlığı süren Jones katılmadı.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Osmanlıspor maçını iyi bir neticeyle sonuçlandıracaklarına inançlarının tam olduğunu dile getiren Özkul, şunları kaydetti:

"Maçın pazartesi olması dezavantaj ama gece maçı olmasının avantaj olacağını düşünüyorum. Bu zamana kadar ki maçlarımızda iyi sonuçlar alamadık ama iyi futbol oynadık. Taraftarlarımızın ilgisini bekliyoruz. İnancımız tam. Taraftarlarımızın desteğiyle Osmanlıspor maçını çok iyi bir sonuçla bitirip, çıkışa geçmeyi hedefliyoruz."

Osmanlıspor maçının çıkış için bir başlangıç olacağını ifade eden Özkul, "Biz iyi takımız, iyi takımlara karşı daha da iyi oynarız. Şanssızlığımızı kırmamız önemli, ben bu maçta şanssızlığımızı kırıp, çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum" - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement