Giresunspor'da Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da Sezon Hazırlıkları

Giresunspor\'da Sezon Hazırlıkları

Teknik Direktör Birinci: "Geçen yılki Giresunspor gibi futbol anlamında hücumu düşünen, agresif, hırslı bir takım izleyeceksiniz"

17.07.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kulübün tesislerindeki antrenmanla sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, kondisyon hareketlerinin ardından dayanıklılık testi yaptı.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Takım kadrosunun 28 kişi olduğunu ifade eden Birinci, "Kadroya genç takımdan kattığımız arkadaşlar var, deneme için kattığımız arkadaşlar var, onları çıkarırsak normal bir kadromuz 18 kişi oluyor. Takıma katkı sağlayacak 5-6 oyuncuyu en kısa zamanda alacağız" dedi.

Birinci, PTT 1. Lig'in zor bir lig olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen yılki Giresunspor gibi futbol anlamında hücumu düşünen, agresif, hırslı bir takım izleyeceksiniz. Lig zor, bu ligdeki 3 veya 4 takım çok büyük paralara takım kuruyorlar, Süper Lig ayarında takımlar kuruyorlar. Şu andaki görünüm öyle. Bizim gibi takımlar 7-8 tanedir. Sadece o takımların isimleri var belki de cisimleri olmayacak. Öyle büyük paralara büyük transferler yapmak kulüplerin geleceğini kilit altına almaktır. Biz bunu yapmayacağız." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement