Giresunspor'da Transfer - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Transfer

Giresunspor\'da Transfer

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ düzenlediği basın toplantısında transferlerle ve kulüple ilgili değerlendirmelerde bulundu.

20.01.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ düzenlediği basın toplantısında transferlerle ve kulüple ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Giresunspor'un henüz transfer defterini kapatmadığını belirten Kulüp Başkanı Bozbağ, bir orta saha oyuncusunu transfer ettiklerini açıkladı. Bozbağ "Bütçemize göre transferlerimiz devam edecek. Ancak şuanda PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'dan orta saha oyuncusu Fevzi Özkan ile prensipte anlaştık. Bunun yanı sıra bir forvet ve bir de stoper oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Yaptığımız bütün transferler bütçemize ve en çok ihtiyaç duyduğumuz mevkiye göre nokta atışı olması gerekir. Çünkü çar çur edeceğimiz bir bütçemiz bulunmamaktadır. Bizim için en iyi transfer isabetli yapılan transferdir" dedi.

BAŞKAN BOZBAĞ GÖREVİ BIRAKMA KARARINI GÖZDEN GEÇİRECEK

Daha önce Kulüp Başkanlığını bırakacağını açıkladığını hatırlatan Bozbağ, bazı şartların olgunlaşması halinde tekrar düşünebileceğini söyledi. Bozbağ "Türkiye Futbol Federasyonu PTT 1. Ligde bütçelerinden dolayı istikrarlı olan Giresunspor, Altınordu ve Bolu olmak üzere üç kulübü onurlandırdı. Bununla birlikte Federasyon, istikrarlı giden kulüplere yardımcı olunacağını da açıkladı. Bu açıklama gerçekleşirse mayıs ayında bırakmayı düşündüğüm kulüp başkanlığını bir kez daha gözden geçiririm" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement