Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 3 transfer yapacaklarını söyledi.

26.08.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 3 transfer yapacaklarını söyledi.

Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftalık periyotta canını sıkan bazı şeylerin olduğunu kaydetti. Kulüp başkanı olarak bazı tespitlerinin bulunduğunu dile getiren Bozbağ, "Bu futbol takımında oynayan arkadaşların hepsi ilk önce nerede oynadıklarını, hangi sorumlulukta olduklarını bilecekler. Çünkü bu şehir futbolla yaşıyor, futbolla kalkıyor, çok acemi goller yiyoruz" diye konuştu.

Bu gibi olumsuzluklara bir şekilde herkesin son vermesi gerektiğini vurgulayan Bozbağ, "Herkesin çalışma disiplinini üst düzeyde tutması lazım. Giresunspor çok ciddi bir camia. Biz de çok uzun yıllardır bu işin içindeyiz. Zaten farklı bir şeye ne ben müsaade ederim ne de arkadaşlarım" ifadelerini kullandı.

Giresunspor'un 3 transfer yapacağını dile getiren Mustafa Bozbağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunlar ön libero, kesinlikle ön taraf sağ, sol veya orta, bir de stoper. Selim Özdemir ile muhtemelen yollarımızı ayıracağız, ben kiralık gitmesini istiyorum ama artık kendi tercihi olacak. Gördüğümüz her şeyi futbolcuyla, teknik ekiple paylaşıyoruz. Tek amacımız bu memleketin insanına bundan önce yaşattığımız sevinçleri tekrar yaşatabilmek. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement