Giresunspor Lige Afyon'da Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Giresunspor Lige Afyon'da Hazırlanıyor

Giresunspor Lige Afyon\'da Hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Lig takımlarından Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

22.07.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Lig takımlarından Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Yeşil siyahlı takım günün ilk antrenmanına kondisyon çalışmasıyla başladı. Düz koşu ve açma germe çalışmaları yapan futbolcular daha sonra yarı sahada top kapma antrenmanı gerçekleştirdi. Teknik direktör Sefer Yılmaz gözetiminde gerçekleşen antrenman, yan top çalışması ile devam etti.

Erzurum'da yapılan ilk etap çalışmasının ardından Afyonkarahisar'a geldiklerini söyleyen Teknik direktör Sefer Yılmaz, "Afyonkarahisar yaz kampı için çok uygun bir yer.

4 gündür buradayız, iyi bir çalışma temposu yakaladık. Tesislerin ve hava şartlarının uygunluğuyla lige güzel bir hazırlık içindeyiz. Takımda bulunan tüm arkadaşlar istekli bir şekilde çalışıyor. Birkaç bölgede eksiğimiz var. Başkan ve yönetim transfer çalışmaları için görüşmelere devam ediyor. Yeni gelen ve gelecek arkadaşlarımızla birlikte tüm takım Ağustos ayının ortalarında başlayacak olan lige hazır olarak başlayacağız" dedi.

Afyonkarahisar kampı içerisinde bazı özel maçlar yapacaklarını belirten Yılmaz, PTT Afyon Cup adında bir turnuvaya da katılacaklarını aktararak, kampın 4 Ağustos'ta sona ereceğini kaydetti. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresunspor Lige Afyon'da Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement