Giresunspor - Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Giresunspor - Manisaspor Maçının Ardından

Giresunspor - Manisaspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği Manisaspor’u 3-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

17.09.2016 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 3-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın mensuplarına maçın değerlendirmesini yaptı. Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan maç sonu yaptığı değerlendirmede, iyi bir oyuncu grubuna sahip olduklarını söyledi.

Bu oyuncu grubu ile çalıştığı için son derece mutlu olduğunu belirten Kaplan, "Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan bir Giresunspor vardı. Bizi 90 dakika destekleyen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada hem başkanımıza ve yönetim kurulumuza bizlerle olduğu için onlara ayrıca teşekkür borçluyum. Başkanımız Mustafa Bozbağ bana inanarak bu kapıyı açtığı için son derece mutluyum" dedi.

"Giresunspor olarak bugün herkes gördü hiç korkmayan bir hocası, bir başkanı, bir taraftar ve oyuncu grubu var" diyen Kaplan, "Biz böyle oynadığımız sürece bu ligden ses getiririz. İyi çalışıyoruz. İyi oyunculardan kuruluyuz. 1, 2. ve 3. bölge geçişlerini yapan takımlar her zaman kazanan takım olur.

2-1 olduktan sonra da hücum oyuncusu çıkararak sahaya yine hücum oyuncusu sürdüm. Ben korkak bir hoca değilim. Böyle taraftar desteğini aldığımızda biz her takımı yeneriz.

Bütün çalışmalarımız rakip kim olursa olsun galibiyet üzerine. İçeride iki de iki yaptık. Deplasmanda 2 beraberlik aldık. Orada 4 puan bıraktık" ifadelerini kullandı.

Manisaspor Cephesi

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Hasan Akçaylı ise, "Giresun deplasmanının çok zor olduğunu biliyoruz. Buraya gelirken zor deplasmanda oynayacağımızı biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Akçaylı, "Önce oyunu 2. bölgede defans anlayışıyla hareket ettik. Kazandığımız toplarla kanatlara çabuk top taşıyarak rakibin boz alanlarını kullanma arzusuyla başladık oyuna. İstekler her zaman olmuyor. İlk yarı baskı altında kaldık. İstediğimiz oyunu yansıtamadık. İkinci yarıda dengeyi kurduk. İyi mücadele oldu. Oyuncularımı ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki süreçte Giresunspor'a başarılar diliyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor - Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement