Giresunspor Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı - Son Dakika
Yerel

Giresunspor Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı

Giresunspor Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı

Teknik Direktör Birinci, "Dardanelspor karşısında aldığımız galibiyetle zor bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardık" dedi.

21.04.2014 16:36  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Dardanelspor karşısında aldığımız galibiyetle zor bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardık. Bu galibiyet bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı" dedi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Dardanelspor'u 2-1 yenmeyi başardıklarını anımsattı.

Dardanelspor'un kümede kalma mücadelesi veren bir ekip olması nedeniyle maçın zor geçeceğini iyi bildiklerini ve tedbirlerini bu yönde aldıklarını kaydeden Birinci, "Zor bir maç oldu. İyi futbol oynamamıza rağmen sahadan galip ayrılmayı başardık. Zor bir deplasmandan çok önemli 3 puanla döndük. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Mehmet Birinci, şunları kaydetti:

"Dardanelspor karşısında aldığımız galibiyetle zor bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardık. Bu galibiyet bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı. 'Bu maçı kazanırsak yüzde 70 şampiyonuz' demiştim. Kazandık ve rakiplerimizle puan farkını korumayı başardık. Artık 'yüzde 70 şampiyonuz' diyebiliyoruz. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazanır, rakiplerimiz ise puan kaybederse şampiyonluğumuzu resmen ilan etmiş olacağız. Taraftarımızın önünde şampiyonluk turu atabiliriz." 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement