Giresunspor Sezon Hazırlıklarına 14 Temmuz'da Başlıyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor Sezon Hazırlıklarına 14 Temmuz'da Başlıyor

Giresunspor Sezon Hazırlıklarına 14 Temmuz\'da Başlıyor

Giresunspor Teknik Direktörü Birinci: "Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz"

11.07.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, lige en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi.

Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz Pazartesi Giresun'da başlayacaklarını söyledi.

Lig öncesi hazırlıkları için tüm planlamaların tamamlandığını belirten Birinci, " Ramazan Bayramı'na kadar Giresun'da yeni sezon hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Ardından birkaç gün bayram tatilinin ardından Kocaeli Kartepe'de 31 Temmuz'da ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Burada 22 Ağustos'a kadar çalışmalarımız devam edecek. Daha sonra Giresun'a dönerek ligi beklemeye başlayacağız" dedi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini ifade eden Birinci, şöyle devam etti:

"Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Hem Giresun'da, hem de Kartepe'deki hazırlık kamplarımız bizim için çok önemli. Burada oynayacağımız hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi göreceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Çünkü ligde önemli işlere imza atmak, iyi bir sezon geçirmek arzusundayız. Bunun için de iyi hazırlanmalıyız." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Sezon Hazırlıklarına 14 Temmuz'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement