Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz Hedef En Az Play-Off - Son Dakika
Güncel

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz Hedef En Az Play-Off

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz Hedef En Az Play-Off

Giresunspor teknik direktörü Sefer Yılmaz Hedef en az Play-Off Afyonkarahisar kampını tamamlayan PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz, bu yıl Play-Off'a kalmak için mücadele edeceklerini söyledi.

04.08.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresunspor teknik direktörü Sefer Yılmaz Hedef en az Play-Off

Afyonkarahisar kampını tamamlayan PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz, bu yıl Play-Off'a kalmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Kamp yaptığı Afyonkarahisar'da dün akşam arka arkaya Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Najran ve Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor ile karşılaşan PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor'da, futbolcular sabah düz koşu yaparak kampı tamamladı. Kamp çalışmalarıyla ilgili konuşan teknik direktör Sefer Yılmaz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlattı. Genç oyuncularla takıma geç katılan oyuncuların durumunu görmek için arka arkaya iki maç yaptıklarını aktaran Sefer Yılmaz, Daha önceki maçlarda kısa süreler alabilmişlerdi. İki maç yapıp bütün oyuncuları 90 dakika değerlendirdim. Bu yolla maç temposunu da yakalayabilmelerini istedim dedi.

'ALTERNATİFLİ BİR KADRO İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Sıcak dışında hiçbir sıkıntı yaşamadan kampı tamamladıklarını vurgulayan Sefer Yılmaz, futbolcuların istekli ve özverili çalışmasıyla sıcak engelinin de aşıldığını söyledi. Sezonun başlamasına çok kısa bir süre kaldığını kaydeden Yılmaz, Takımdan memnunum ancak lig uzun bir maraton. Şu an elimde 16- 17 tane belki 18 tane yeterli düzeyde oyuncu var. Bu sayıyı en azından 20'ye çıkarıp bütün mevkilerde alternatifli kadro yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Yoksa 'illa şu bölgeye oyuncu alınsın' diye bir isteğim yok. Ancak bütün takımların olduğu gibi bizim de ufak tefek eksikliklerimiz var. Belki birkaç tane transfer yapabiliriz. Takımımızın içindeki oyuncuları değişik mevkilere de kaydırabiliriz. Bu sorunları da en kısa zamanda çözeceğiz. Yönetimimiz ve başkanımız transfer için uğraşıyor diye konuştu.

'ZEVKLİ VE İDDİALI BİR LİG OLACAK'

Giresunspor'u Süper Lig'e çıkarmak için hedeflerinin en az Play-Off olduğunu da aktaran Yılmaz, PTT 1'inci Lig'de zorlu ve zevkli bir sezon yaşanacağını belirtti. Tüm takımların gücünü arttırmak için çalıştığına işaret eden Yılmaz, şöyle dedi

Takımlarımızın 3'ünü Afyonkarahisar'da gördük. Afyon PTT Cup turnuvasında rakiplerimizle oynadık. Gerçekten güçlü, kuvvetli takımlar. Kardemir Karabükspor zaten geçen sene Süper Lig'den düşen bir takımdı. Oldukça fazla sayıda transferle tecrübeli, kaliteli oyuncular aldılar. Adanaspor da buradaki turnuvayı kazanarak gücünü gösterdi. Alanyaspor'un ise geçen sene yaptıkları ortada. Play-Off'a kadar yükselmişlerdi. Albimo Alanyaspor kadrosunu çok fazla bozmayıp, üstüne takviye de yaptı. Burada aldıkları sonuçlar çok belirgin bir sonuç değildi. Diğer takımları basından takip etmeye çalışıyoruz. Herkes takımını güçlendirmeye çalışıyor. Bu sene gerçekten iddialı, zevkli bir lig olacak. Bazı takımlar direk şampiyonluğu, bazı takımlar Play-Off'u zorlayacak. Herkesin bir hedefi var. Bizim de hedefimiz en azından Play-Off'u zorlayıp oradan Süper Lig'e çıkabilmek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz Hedef En Az Play-Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement