"Hakemsiz Oynansa Daha Keyifli Bir Maç Olurdu" - Son Dakika
Güncel

"Hakemsiz Oynansa Daha Keyifli Bir Maç Olurdu"

"Hakemsiz Oynansa Daha Keyifli Bir Maç Olurdu"

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Hakemsiz oynansa daha keyifli bir maç olurdu." dedi.

27.01.2015 17:10  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası H Grubunda Torku Konyaspor'a 2-0 yenilen Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Hakemsiz oynansa daha keyifli bir maç olurdu" dedi.

Çok keyifli maç olduğunu kaydeden, zaman zaman çok güzel şeyler yaptıklarını anlatan Erkan Sözeri, şöyle konuştu:

"Anlık hatalarımızdan goller yedik. Torku Konyaspor çok iyi bir takım. Özellikle ilk golden sonraki oyunlarıyla maçı hak eden taraf oldular. Maçı izleyenler sayılmayan golümüzün net gol olduğunu ifade etti. Maç hakemsiz oynansa daha keyifli olurdu. Bizim golümüzü vermediysen altında da ezilme. Hakem hakkında da çok konuşmak istemiyorum. Neresinden bakarsanız bakın keyifli bir maçtı. Final maçıydı. Konyaspor kazandı ve büyük avantaj yakaladı."

KOCAMAN: "LİGİN EN FORMDA EKİBİYLE KARŞILAŞTIK"

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ise ilk 4 maçta çok kötü sonuçlar aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"İlk dört maçta kötü bile diyemeyeceğimiz berbat sonuçlarımız vardı ama hala ilk 2 şansımız devam ediyordu. İki maçı kazanırsak gruptan çıkma şansımız olacaktı. Giresun'a bu düşünceyle geldik ve kazandık. Türkiye liglerinin en formda takımlarından biriyle karşılaştık. Ligde uzun zamandır kaybetmiyorlar. Kupada da iddialı gözüküyorlardı. İlk yarı dengeli geçti. Çok karşılıklı pozisyon yoktu. İkinci yarı biraz daha iyiydik ve golü bulduk. İkinci golün gelişiyle rahatladık. Zorlu bir rakibi yendiğimiz için mutluyuz. Sahanın bakımdan geçmesi gerekiyor. Böyle bir zeminde güçlü bir rakibi geçmek mutluluk verici. Gruptan çıkmak adına önemli bir galibiyet aldık."

Aykut Kocaman, saha içinde yaşanan olaylarla ilgili yöneltilen soruya ise, "Saha içinde yaşanan bazı olaylarda her zaman üzüntümü belirtmişimdir. Saha içinde yaşananlar anlıktır, kötü niyetli değildir. Hata varsa oyuncularım adına özür dilerim" cevabını verdi. - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Hakemsiz Oynansa Daha Keyifli Bir Maç Olurdu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement