Giresunspor'un Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Giresunspor'un Transfer Çalışmaları

Giresunspor\'un Transfer Çalışmaları

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci: "7 8 futbolcu daha transfer ederek kadromuzu şekillendirmek istiyoruz"

03.07.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "7-8 futbolcu daha transfer ederek kadromuzu şekillendirmek istiyoruz" dedi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Son olarak Yeni Malatyaspor'dan Uğur Bulut'u kadrolarına kattıklarını ifade eden Birinci, "Gelecek sezon için 22-23 kişilik bir kadro planlıyoruz. Bu doğrultuda kadro kurma çalışmalarımız sürüyor. Bugüne kadar dış transferde 3, içte de 9 futbolcu ile anlaştık. Şu anda kadromuzda 12 futbolcu bulunuyor. İki de alt yapıdan futbolcuyu kadromuza katacağız. 7-8 futbolcu daha transfer ederek kadromuzu şekillendirmek istiyoruz" dedi.

Mehmet Birinci, yabancı futbolcu transferleriyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önceliğimiz yabancı futbolcu transferi. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Birkaç gün içerisinde de netleştireceğiz. Yine, kaleci, forvet ve orta sahaya da önemli takviyeler yapmayı planlıyoruz. Transferlerimizi 31 Temmuz tarihinde başlayacağımız Kocaeli Kartepe kampına kadar tamamlamayı hedefliyoruz."

Sezon hazırlık kampları dönemlerinde de ihtiyaca göre futbolcu transferi yapabileceklerini dile getiren Birinci, "Giresunspor olarak gelecek sezon için hedeflerimiz büyük. Başarıyı yakalayacak kadro kurmak istiyoruz. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. Bütçemiz ölçüsünde hareket ederek, takıma başarıyı sağlayacak en iyi futbolcuların peşindeyiz" ifadelerini kullandı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor'un Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement