Giresunsporlu Taraftardan Futbolculara Çağrı - Son Dakika
Spor

Giresunsporlu Taraftardan Futbolculara Çağrı

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un taraftar grupları, ortak basın açıklaması yaparak, futbolculardan kalan 9 haftada daha özverili ve gayretli olmaları çağrısında bulundu.

26.03.2017 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un taraftar grupları, ortak basın açıklaması yaparak, futbolculardan kalan 9 haftada daha özverili ve gayretli olmaları çağrısında bulundu.

Atatürk Meydanı'nda toplanan taraftarlar grubu adına basın açıklamasını okuyan Genç Çotanaklar Kumyalı Taraftar Grubu Lideri Özden Tütüncü, Giresunspor'un Spor Toto Süper Lige yükselme adına önemli bir fırsat yakaladığını söyledi.

Taraftarlar olarak ellerini taşın altına koyduklarını ve birliktelik oluşturma adına gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getiren Tütüncü, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz TFF 1. Lig'in düşük bütçeli takımlardan biri olmamıza rağmen yönetin kurulumuz ve başkanımızın fedakarlıkları, futbolcu arkadaşlarımızın çabalarıyla en büyük hayalimiz olan süper lig yolunda önemli adımlar attık. Buna taraftarlarımızın bitmek tükenmek bilinmeyen enerjisini de eklediğimizde taraftar-yönetim-futbolcu birlikteliğini en üst seviyede sağladığımızı düşünüyoruz."

Tütüncü, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar, futbolcularımızın form düşüklüğünün kendilerinin bir üst lige yükselme hayalinden biraz uzaklaştırdığına vurgu yaparak, "Bu bütünleşmeyi yakalamışken, hayalimize bu kadar yaklaşmışken takımımızdan biraz daha özveri, biraz daha gayret beklemek biz taraftarların en doğal hakkıdır." diye konuştu.

Ligin bitimine 9 haftanın kaldığını ve futbolculara güvendiklerini belirten Tütüncü, "Önümüzde oynayacağımız çok maçlar, bizi hedefe taşıyacak çok puanlar var. Yönetim kurulumuzun ve başkanımızın fedakarlıklarına, taraftarımızın enerjilerine futbolcularımızın da ayak uydurması en büyük temennimizdir." dedi.

Taraftarlar basın açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunsporlu Taraftardan Futbolculara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement