Girgin MHP'den İkinci Kez Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Politika

Girgin MHP'den İkinci Kez Aday Adayı Oldu

Girgin MHP\'den İkinci Kez Aday Adayı Oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, eğitimci Kemal Girgin, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde MHP’den aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

13.02.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, eğitimci Kemal Girgin, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde MHP'den aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

2011 yılında da yine MHP'den aday adaylığını açıklayan Kemal Girgin, o yıl MHP'den 5. sıra milletvekili adayı olmuştu. Aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Girgin, "7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Balıkesir milletvekili adayı olmak için MEB'deki görevimden ayrıldım. İlimize ve ülkemize hizmet yolunda çıktığımız bu yolda dualarınız ve desteğiniz ile teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Girgin, 1970 yılında Burhaniye'de doğdu. Burhaniye ve Ayvalık TÜRKAV kuruculuğu görevini yürüttü ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Edremit TÜRKAV yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türk Eğitim-Sen Ayvalık Temsilciliği görevini yaptı. Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 Nolu Şubesinin kuruluşunda kurucular kurulu üyesi olarak yer aldı. Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 Nolu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunda Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliği görevine seçildi. Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi 2. Olağan Genel Kurulunda üst kurul delegeliği yaptı. İlksan Ayvalık İlçe Temsilcisi ve Balıkesir İl Temsilcisi olarak görev yaptı.Ayvalık Folklor Araştırma Derneği üyesi de olan Girgin; Bursa Gençlerbirliği, Burhaniye Pelitköysporda ve Ayvalık Barbaros Sefa Spor'da amatör olarak futbol oynamasıyla da tanınıyor. Kemal Girgin, evli ve 2 çocuk babası. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Girgin MHP'den İkinci Kez Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement