Girişimci Kadın Çiftçiler Beypazarı Teknik Gezisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Girişimci Kadın Çiftçiler Beypazarı Teknik Gezisine Katıldı

Girişimci Kadın Çiftçiler Beypazarı Teknik Gezisine Katıldı

Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı kapsamında eğitim alan Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bağlı Ertuğrul Köyü kadın girişimcileri, Ankara’nın Beypazarı ilçesine teknik ve inceleme gezisi düzenledi.

17.11.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı kapsamında eğitim alan Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bağlı Ertuğrul Köyü kadın girişimcileri, Ankara'nın Beypazarı ilçesine teknik ve inceleme gezisi düzenledi.

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya öncülüğünde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abuzer Sağdıç'ın düzenlediği teknik geziye, Beypazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Teknik gezide Beypazarlı girişimci kadınlar tarafından oluşturulan Turizm Pazarı gezilerek incelendi.

Kadın girişimciler, Kültür Müdürlüğünce düzenlenen Beypazarlı Fatma Teyze ve esnaf girişimcilerin katılım sağladığı panele katıldı. Kadınlar, ve gerçek yaşanmışlıkların sergilendiği panelde, 'Nasıl girişimci olunur?', 'Girişimcilikte işleyiş ve hedefler' hakkında bilgilendi.

Teknik geziye, İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Fatma Kurt Aydın ve teknik personel de katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girişimci Kadın Çiftçiler Beypazarı Teknik Gezisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement