"Girişimciler ve Yöneticiler İİBF'lilerle Buluşuyor" Söyleyişi - Son Dakika
Yerel

"Girişimciler ve Yöneticiler İİBF'lilerle Buluşuyor" Söyleyişi

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen "Girişimciler ve yöneticiler İİBF'lilerle buluşuyor" konulu söyleşiye katıldı.

17.12.2014 08:13  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü, Yönetim ve Denetim Kulübü tarafından düzenlenen "Girişimciler ve yöneticiler İİBF'lilerle buluşuyor" konulu söyleşiye katıldı.

Yağcı, burada yaptığı konuşmada, hayatın uzun ancak hızlı bir şekilde akıp giden bir yolculuk olduğunu anlattı.

Belediye Başkanlığı görevinin okulu olmadığını ancak yaşayarak öğrenilebildiğini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Şehircilik anlamında, insana hizmet noktasında ortaya koyduğunuz bir uygulamanın gelecek zaman dilimi içerisinde telafisi olmayacak veya çok zor telafisi olacak sonuçları olan bir çalışmayı yaptık. Bazı şeylerin ekonomik maliyetleri önemlidir, bazen de dışarıdan bakıldığında kaynağı israf ediyormuş gibi kullanıyor görünürsüzün ama muhatabınız insan olduğu için sosyal maliyet çok önemlidir. Bilecik'in geçmişine ilişkin bugünü değerlendirirken tabi ki şehircilikte veya yaşamımızda ideallerimiz hedeflerimiz olması lazım ve geleceğimizi de buna göre planlamamız lazım ama başlangıç noktasını da unutmamak lazım."

Yağcı, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsa İpçioğlu, Yağcı'ya çiçek ve fincan takımı hediye etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Girişimciler ve Yöneticiler İİBF'lilerle Buluşuyor' Söyleyişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement