Nazilli'de Girişimcilik Eğitimine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Girişimcilik Eğitimine Yoğun İlgi

Nazilli\'de Girişimcilik Eğitimine Yoğun İlgi

Nazilli Ticaret Odasının düzenleyeceği yeni girişimcilik eğitimleri için adayları belirlemek üzere yapılan mülakat, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

21.05.2014 16:41  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Ticaret Odası tarafından düzenlenecek olan yeni girişimcilik eğitimleri için adayları belirlemek üzere yapılan mülakat, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gerçekleştirilen mülakat seçmelerinde kurulan komisyonda Nazilli İŞKUR Müdürlüğü, Aydın KOSGEB Müdürlüğü ve Nazilli Ticaret Odası yetkilileri görev aldı.

Girişimcilerin bölge ekonomisini taçlandırmasını dilediğini söyleyen Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan; "Bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasının en önemli unsuru girişimciliktir. Bu vesile ile düzenlenen kurslarımızdan mezun olan kursiyerlerimiz, KOSGEB tarafından 30 Bin TL hibe desteği ve faizsiz 2 yıl ödemesiz 70 Bin TL'ye kadar kredi imkanları ile desteklenmektedirler. Sene boyunca girişimcilik kursu için odamıza ve İŞKUR Müdürlüğüne müracaat eden girişimcilerimizi davet ederek yaptığımız sözlü mülakat sonucu 125 girişimci adayımızı belirlemiş bulunmaktayız. Temennimiz odur ki, çok yakın bir tarihte 5 sınıf olarak tamamlayacağımız kursumuzdan mezun olan girişimcilerimiz, uzun soluklu ve bol kazançlı girişimlerle bölgemiz ekonomisini taçlandırsınlar. Kursumuzun kursiyerlerimize ve Nazillimize hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Girişimcilik Eğitimine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement